Društvo

Uhapšen Nikšićanin zbog sumnje da je počinio razbojništvo

hapsSlužbenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući operativno – taktičke i druge intenzivne mjere i radnje na terenu, identifikovali i lišili slobode L.B. (18) iz Nikšića, zbog sumnje da je počinio dva krivična djela razbojništvo i jedno krivično djelo teška krađa na drzak način, saopšteno je iz Uprave policije.

Uhapšen Nikšićanin zbog sumnje da je počinio razbojništvo
Portal AnalitikaIzvor

Kriminalistička obrada ukazuje na sumnju da je L.B, 26. septembra 2013. godine, počinio razbojništvo u marketu „Roda“, koji se nalazi u Dragovolučkoj ulici u Nikšiću, na način što je maskiran fantomkom i uz prijetnju pištoljem od radnice, koja se nalazila za pultom pored kase, otuđio novac u iznosu od oko 800 eura, a potom se udaljio.

Sumnja se i da je L.B, 15. oktobra 2013. godine, počinio tešku krađu na drzak način tako što je iz istog marketa, iskoristivši to što je radnica bila u magacinskom prostoru, iz kase otuđio 760 eura i zatim pobjegao.

Takođe se sumnja da je L.B, 22. oktobra 2013. godine, počinio razbojništvo u objektu kladionice „Champion“, koji se nalazi u Njegoševoj ulici u Nikšiću, na način što je, maskiran fantomkom i uz prijetnju pištoljem upućenu radnici, iz ladice pulta otuđilo 360 eura. On je potom, kako se sumnja, izašao iz objekta i zatim kroz prozor kladionice ispalio jedan hitac iz pištolja.

Osumnjičeni L.B. je, uz poseban izvještaj, kao dopunu krivičnih prijava prethodno podnijetih po nepoznatom počiniocu, predat Osnovnom državnom tužiocu u Nikšiću, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.

 

 

Portal Analitika