Politika

MEDOJEVIĆ: UDBA organizovala incidente na Kosovu

okmedosl
P
redsjednik Pokreta za promjene i član Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević napisao je na svom Tviter nalogu da UDBA stoji iza incidenta na Kosovu tokom jučerašnjih lokalnih izbora.

MEDOJEVIĆ: UDBA organizovala incidente na Kosovu
Portal AnalitikaIzvor

Lokalne izbore na Kosovu, održane juče u 38 opština, obilježili su brojni incidenti, od kojih je najveći bio u Kosovskoj Mitrovici, gdje su na više biračkih mjesta maskirane osobe polupale glasačke kutije, nakon čega je u toj opštini prekinuto glasanje, a članovi OEBS-a su bili prinuđeni da napuste biračka mjesta.

- Ko je organizovao incidente na Kosovu. UDBA burazeru UDBA. Dok se UDBA ne demontira nema demokratije i normalizacije. Mafija vlada Balkanom, napisao je Medojević.

Medojević smatra da je bojkot izbora legitimna opcija, kao i izlaz na izbore.

- Nasilje, fantomke, UDBA i vojne sluzbe u saradnji sa mafijom nije. Gledam Dnevmik RTS, pa sam malo zadrijemao. Probudim se, kad ono Pantić, cigle, izlozi, napadi, zavoji, kragne. Pomislih počela ''Bela lađa''. Nestabilnost, sukobi i tenzije odgovaraju samo Balkanskoj Konfederaciji Organizovanog Kriminala, zaključio je Medojević.

 

 

Portal Analitika