Zabava

Karla Bruni sa sestrom na naslovnici francuskog Voga

karla
B
ivša prva dama Francuske, Karla Bruni (45) i njena sestra, glumica i reditelj, Valerija Bruni Tadeski (48) našle su se na naslovnoj strani najnovijeg izdanja francuskog "Ela".  Kako su sestre Burni istakle u intervjuu za ovaj časopis, njih dvije imaju sjajan odnos, nimalo nalik rivalstvu o kojem su mediji uveliko pisali.

Karla Bruni sa sestrom na naslovnici francuskog Voga
Portal AnalitikaIzvor

Karla Bruni i Valerija Bruni Tadeski pozirale su pred objektivom Pola Šmita. Odlučile su se za nimalo glamurozni, potpuno prirodan izgled.

Još veću pažnju od naslovnice "Ela" izazvao je intervju sa sestrama Bruni u kojem su se one dotakle medijskih nagađanja o njihovom lošem odnosu i suprostavljenim političkim stavovima.

Karla i Valerija, koje retko imaju zajedničke intervjue, otkrile su da su jedna drugoj veoma dragocene, toliko da je Valerija bila najveća podrška mlađoj sestri u njenom povratku na muzičku scenu.

Nakon što je Karla Bruni 2008. postala prva dama Francuske, svi njeni muzički napori bili su medijski kontrolisani i oštro kritikovani.

Znajući koliko je muzika bitna Karli, Valerija je u to vrijeme "bila veoma zabrinuta za nju".

Poslije odlaska Nikole Sarkozija sa mjesta prvog čovjeka Francuske, pritisak javnosti prema Karli je popustio.

Prošle godine njena uloga pjevačice ponovo je oživjela. Sklonost  ka umjetnosti je zajednička crta sestrama Bruni. Valerija je uspješna glumica i reditelj. Njen poslednji film "Dvorac u Italiji", prikazan je na ovogodišnjem Kanskom festivalu.

 

(blic.rs)

 

 

Portal Analitika