Zabava

Kumstva među poznatima koja će vas iznenaditi

0311stingMADONA
U
svijetu šoubiznisa vladaju rivalstva i prijateljstva kratkog daha. Ipak, nađe se mjesta i za iskrene i prisne odnose, pa su mnoge javne ličnosti su za kumove svoje djece odabrali slavne prijatelje. I to više njih, u Holivudu kao da važi pravilo - što više kumova, više sreće.

Kumstva među poznatima koja će vas iznenaditi
Portal AnalitikaIzvor

Predstavljamo vam poznate kumove na svjetskoj javnoj sceni.

1) MADONA I STING

Madona i Sting imaju sjajne muzičkle karijere, ali ih spaja još jedna važna stvar. Čuveni muzičar i njegova supruga, Trudi Stajler kumovi su Roku Ričiju, Madoninom sinu iz braka sa režiserom Gajem Ričijem.

2) BRED PIT I BONO VOKS

Bred Pit i Anđelina Džoli su za kuma njihovih blizanaca, Vivijen i Noks, odabrali pjevača grupe "U2" , Bona Voksa. Da se kumstvo ne odbija, zna i Bono, koji je prijedlog bračnog para rado prihvatio.

3) DŽEJMI LI KERTIS I DŽEJK GILENHAL

Džejmi Li Kertis je kuma Džejku Gilenhalu. Do kumstva je dovelo njeno blisko prijateljstvo sa glumčevim roditeljima, režiserom Stivenom Gilenhalom i scenaristkinjom Naomi Foner.

4) ELIZABET HARLI I HJU GRANT

Poslije rođenja sina Demijana 2002, Elizabet Harli je za sina izabrala čak osmoro kumova, a za jednog od njih odabrala je bivšeg partnera Hjua Granta.

Glumica se od kolege rastala 2000. godine, poslije čega je ubrzo sklopila brak sa biznismenom Stivom Bingom.

5) VIKTORIJA BEKAM I EVA LONGORIJA

Kada je Viktorija Bekam birala kumu svoje kćerke Harper Bazar, izbor je pao na Evu Longoriju.

Oduševljena „očajna domaćica“ je izjavila da će se truditi da bude uključena u djevojčicino odrastanje.

6) ELTON DŽON I LEJDI GAGA

Kada su Elton Džon i njegov partner, Dejvid Furniš postali roditelji dječaka Zakarija 2011, riješili su da dječakova kuma bude Lejdi Gaga.

- Kada tražiš osobu za to, pronađeš onu koju djetetovi roditelji vole - izjavio je Elton Džon u intervjuu sa Barbarom Volters.

Gaga se odlično snašla u ulozi kume, pa joj je ovaj par dodijelio i titulu kume njihovog drugog sina Elijaha dvije godine kasnije.

7) SOFIJA LOREN I DRU BARIMOR

Dru Barimor ima veliki broj kumova, jedna od njih je glumica Sofija Loren. Do kumstva je dovela njana druga kuma, Ana Strasberg koja je bliska sa italijanskom divom i koja je Dru često vodila na Sofijino imanje u blizini Los Anđelesa.

Tako je Dru ljeta provodila u druženju sa sinom Sofije Loren.

8) STIVEN SPILBERG, GVINET PALTROU I DRU BARIMOR

Stiven Spilberg je kao blizak prijatelj roditelja Gvinet Paltrou, Blajt Dener i Brusa Paltroa, imenovan za njenog kuma odmah po njenom rođenju. Već pomenuta Dru Barimor takođe je na listi kuma slavnog režisera.

9) MAJKL DŽEKSON I NIKOL RIČI

Kada je Lajonel Riči usvojio Nikol, za njanog kuma je odredio dugogopdišnjeg prijatelja i saradnika, Majkla Džeksona. Kao po nekom holivudskom običaju, Džekson nije bio jedini koji je ponio tu titulu. To zvanje je pripalo i Kvinsiju Džonsu.

Blic

Portal Analitika