Rukomet

Predsjednik Lovćena podnio ostavku

CogoRaznatovic
S
amo tri mjeseca po dolasku na čelo Lovćena Dragan Cogo Ražnatović je prema informacijama portala Handballme juče pismenim putem podnio ostavku gradonačelniku Cetinja Aleksandru Bogdanoviću.

Predsjednik Lovćena podnio ostavku
Portal AnalitikaIzvor

 

Čini se da je “prestala ljubav” na relaciji Bogdanović – Ražnatović nakon što je za protekla tri mjeseca Lovćen prosuo sve ono što je gradio u protekle tri sezone. Rukometaši i zaposleni u Lovćenu su tek danas primili prvu platu ove sezone (ako se izuzme akontacija od 150 eura).

“Dragan Ražnatović me je juče obavijestio da je pismenim putem podnio ostavku i da on nije više predsjendik”,kazao je za Handball Montenegro Ratko Marković član UO, koji se još uvijek nije sastajao ove sezone.

Cetinjani će po svemu sudjeći u potpunom rasulu dočekati meč sa Zagrebom 8.novembra. Nemaju predsjednika, od nedavno i trenera – tu ulogu obavlja sportski direktor Željko Petričević, dok kapiten Igor Marković neće igrati zbog crvenog kartona koji je zaradio u Osijeku protiv Neksea, a kakva je situacija u klubu dovoljno govori podatak da bi Marković mogao da propusti još jedan meč ukoliko Lovćen ne plati kaznu za crveni karton od 500 eura, piše portal Handballme.

Portal Analitika