Zabava

Vaš idealan posao prema horoskopu

0111recepcionerka
V
aši poslovni koraci možda će ići u onom pravcu, koji vam odredi horoskopski znak. U skladu za vašim osobinama zvijezde određuju koje zanimanje bi vam najviše leglo.

Vaš idealan posao prema horoskopu
Portal AnalitikaIzvor

Ovan: Najbolji posao za Ovna je policajac ili vatrogasac. Mogu se pronaći i u poslovima kao što je promocija proizvoda, reklamiranje ili odnosi sa javnošću. Osobe rođene u znaku Ovna su otvorene, pa su ove vrste poslova idealne za njih.

Bik: Pripadnici ovog znaka naporno rade, ako znaju da ih na kraju čeka neka nagrada. Oni su poznati po uživanju u lijepim stvarima, pa su idealni poslovi za njih oni koji imaju veze sa cvijećem ili nakitom. Prema tome Bikovima odgovaraju poslovi advokata, dizajnera, šefa kuhinje ili recepcionara.

Blizanci: Ovo su osobe koje vole puno da rade, ali nisu ljubitelji ponavljanja istog posla. Prema tome za njih su idealna zanimanja ona koje mogu da rade na svoj način, a to su učitelj, arhitekta ili policajac.

Rak: Rakovi vole da brinu o drugim ljudima, pa su dobri u poslovima poput socijalnog radnika, advokata, učitelja i vojnika.

Lav: Lavovi se hrane činjenicom da su u centru pažnje. Ukoliko neko želi da mu firma stalno napreduje najbolje je da odabere Lava za vođu. Za Lavove su idealni i poslovi agenta za nekretnine, dizajnera enterijera, prodavača i dizajnera obuće.

Djevica: Djevice su perfekcionisti, pa su za njih idealni oni poslovi koji zahtijevaju puno detalja. Najbolja zanimanja za ovaj znak su pisac, učitelj, kritičar, prevodilac i detektiv.

Vaga: Vage su društvene i pune života, pa bi njihovi poslovi trebalo da budu usmjereni na umjetnost, ples i pjevanje. Prema tome idealan posao za Vage je diplomata, plesač ili pregovarač.

Škorpija: Škorpioni su osobe koje se fokusiraju na posao više od drugih horoskopskih znakova. Oni su stvoreni za detektive, hirurge ili psihijatre.

Strijelac: Strijelci ne vole rutinu i nastoje da je izbjegnu u svakom trenutku. Za njih su poslovi iz snova oni koji su u vezi sa životinjama, sportom, diplomatijom i odnosima sa javnošću.

Jarac: Jarčevi su ambiciozni i potrebni su im izazovi da bi bili srećni. Prema tome idealni poslovi za njih su menadžer, bankar, administrator.

Vodolija: Pripadnici ovog znaka su humani, znatiželjni i skloni avanturama. Za njih su idealni poslovi naučnika, dizajnera, plesača ili muzičara.

Ribe: Ribe su kreativne i strastvene. Zanimanja koja bi im najviše prijala su umjetnik, medicinska sestra, veterinar ili psiholog.

Tekst: stil.kurir-info.rs; foto: learnthat.com

 

Portal Analitika