Abiznis

Rixos grupa spremna da ulaže u Kotor

0111kotorT
T
urska Rixos grupa, koja se primarno bavi uvozom i izvozom mobilnih telefona, kao i ulaganjem u razvoj infrastrukturnih objekata iz oblasti turizma, obrazovanja i sličnih oblasti, zainteresovana je da uloži kapital u projekte u Kotoru.

Rixos grupa spremna da ulaže u Kotor
Portal AnalitikaIzvor

Predstavnici kompanije razgovarali su danas sa predstavnicima kotorske opštine, kojima su, kako se navodi u saopštenju, kazali kako su oduševljeni prirodnom ljepotom Kotora i zainteresovani su za investiranje u oblasti turizma.

"Već četvrti put sam u Kotoru i zaljubljen sam u ovaj grad. Naša kompanija je zainteresovana za izgradnju turističkog kompleksa, hotela ili akva parka na području Vaše opštine. Spremni smo da uložimo kapital u vaš grad i tim povodom posjetili Opštinu Kotor kako bi smo ostvarili saradnju, na obostrano zadovoljstvo", kazao je direktor Rixos grupe Adnan Celik.

Kotor je grad bogatog kulturno-istorijskog nasljeđa, ali i grad koji ima mnogo stvari da ponudi potencijalnim investitorima, naglasio je potpredsjednik opštine Tvrtko Crepulja.

Predstavnicima Rixos kompanije podijeljeni su cd-ovi na kojima su prezentovane lokacije sa mogućnostima za investiranje na teritoriji opštine Kotor.

Simeona Begović, sekretarka sekretarijata za imovinsko-pravne poslove je objasnila značaj lokacija i objekata za koje je Opština Kotor zainteresovana da se na pravi način i uz ozbiljne investitore valorizuju.

rtcg.me

Portal Analitika