Rukomet

''Plave'' žele revanš, Knežević: Nema pritiska

0111buducnost
D
va uzastopna poraza u Ligi šampiona, oba u gostima, rukometašice Budućnosti imaće priliku da prekinu u neđelju – ''plave'' nemaju pravo ne grešku ukoliko žele da se domognu naredne faze elitnog takmičenja, a u ''Morači'' će pokušati da se revanširaju Midtjilandu za poraz u Danskoj od 21:19.

''Plave'' žele revanš, Knežević: Nema pritiska
Portal AnalitikaIzvor

''Nema pritiska uoči meča, jer smo u istoj smo situaciji kao i ostale ekipe koje se bore za plasman među osam najboljih. Probaćemo da igramo bolje nego u prvom meču. To nije ono što mi možemo, moramo mnogo bolje'', kazala je Milena i istakla da to nije ona od prošle sezone.

„Imala sam nekih povreda, nijesam bila u punom treningu. Nijesam trenirala ni uoči utakmica Lige šampiona, ali dolaze nam najvažnije utakmice tako da će morati da se vrati ona stara Milena ukoliko mislimo da napravimo rezultat. Najbitnije je da smo zdrave i da odigramo kako znamo“, rekla je Knežević.

Desno krilo Radmila Petrović kazala je da Midtjiland u Danskoj nije dobio meč, već da ga je Budućnost izgubila.

„Više smo se bavili sobom nego njima. Imali smo dobrih, ali i loših strana, prije svega mislim na vraćanje nazad. Radili smo na tome i nadam se da ćemo ispoštovatio dogovor. Moramo se fokusirati na sebe, na svoje zadatke i u tom slučaju pobjeda neće izostati“.

foto: rtcg.me

TabRasZene01
SlikaRZ01
TabRasZene02
TabRasZene03
Portal Analitika