Društvo

Telekom: iPhone 5s i iPhone 5c ekskluzivno u ponudi

0111gold_iphone
M
obilni telefoni iPhone 5s i iPhone 5c od danas su ekskluzivno u ponudi Telekoma. iPhone 5s je dostupan po cijeni već od 299 eura - za 16GB model i 399 eura za 32GB model, dok iPhone 5c košta od 199 eura - za 16GB model u T-Centrima, saopštila je kompanija.

Telekom: iPhone 5s i iPhone 5c ekskluzivno u ponudi
Portal AnalitikaIzvor

Korisnici Telekoma koji koriste ove uređaje, uz to mogu da surfuju preko ultra brze 4G i HSPA+ mreže.

iPhone 5s redefiniše najbolje iskustvo u korišćenju pametnih telefona, posjeduje nove karakteristike u odnosu na predhodne modele, a uz to je tanji i lakši nego prethodni modeli. Opremljen je ultrabrzim 64-bitnim A7 čipom, novom iSight kamerom od 8 megapiksela, Touch ID senzorom za otisak prsta koji na jednostavan i inovativan način otključava uređaj. iPhone 5c karakteriše potpuno novi dizajn, A6 čip, iSight kamera od 8 megapiksela i duže trajanje baterije.

“Zadovoljstvo nam je što možemo najaviti da su iPhone 5s i iPhone 5c jedino dostupni korisnicima Telekoma u Crnoj Gori. Uz to će korisnici Telekom mobilne mreže jedini imati 4G korisničko iskustvo koje garantuje ultrabrzi internet pristup i najviše tehnološke standarde komunikacije. Naši korisnici mogu odabrati iPhone 5s, najnapredniji pametni telefon u svijetu, ili iPhone 5c, uređaj koji nudi sve napredne iPhone funkcije upakovane u novi dizajn” – izjavio je Gabor Altman, pomoćnik izvršnog direktora za komercijalne poslove.

foto: imore.com

 


 

Portal Analitika