TV / Film

Trejler prve regionalne web serije za tinejdžere

11Samo_Kazem_03
Š
ta se desi kada virtuelni odnosi postanu stvarni, nove ljubavi uzdrmaju stara drugarstva, a igra preraste u pobunu? SamoKažem je prva web serija za tinejdžere na našim prostorima.

Trejler prve regionalne web serije za tinejdžere
Portal AnalitikaIzvor


Serija ima 26 petominutnih epizoda i prikazivaće se isključivo na webu – na Facebook stranici serije facebook.com/samokazem01i na youtube kanalu serije youtube.com/samokazem01. Ovakav način prikazivanja serije inovativan je i jedinstven za čitav region.



Priča prati (ne)obično ljeto u životu nekoliko djevojaka i mladića. Oni dolaze iz različitih zemalja koje se graniče jedna sa drugom, ali stanovnici tih zemalja rijetko i nerado prelaze te granice. Govore različitim jezicima, a odlično se razumiju. Dijele iste snove i strahove, ali do sada nisu imali priliku da o tome pričaju. Upoznali su se slučajno, tako nekako su i postali prijatelji.



Producent serije je Fond B92, a izvršni producent TunaFish Studio. Režiju potpisuje mlada beogradska rediteljka Jelena Gavrilović. Uzbudjivi sountrack se kreće u rasponu od Vudu Popaja do Stray Dogga, od Vlade Georgijeva do Prti Bee Geea.

Portal Analitika