Politika

POPOVIĆ: Dok bude Crne Gore biće i njenih liberala

0111andrijapopovic
I
ntoniranjem crnogorske himne započela je sinoć svečanost u vinskom podrumu „Šipčanik“ povodom devet godina postojanja Liberalne partije. Lider stranke Andrija Popović poručio je da liberali danas mogu „uzdignute glave reći da su ispunili sve što su obećali“, piše Pobjeda.
POPOVIĆ: Dok bude Crne Gore biće i njenih liberala
Portal AnalitikaIzvor


„Liberali su sve dali svojoj jedinoj domovini i srećni smo danas kad gledamo nove naraštaje mladih koji podržavaju i vrednuju iste one ciljeve i principe za koje smo se borili i danas se borimo“, kazao je Popović.



Liberali, kako je istakao, dobro znaju da se Crna Gora nalazi na istorijskoj i društvenoj prekretnici.



„Mi imamo viziju i znamo koji je put koji treba odabrati. To smo znali i prije 23 godine kada smo stvarali liberalizam u Crnoj Gori. Pokazalo je vrijeme da smo bili na pravom putu“, rekao je Popović.



On je naglasio da LP je svojim programskim načelima i odredila kakvu će Crnu Goru graditi.



To će biti država zasnovana na slobodnoj ekonomiji, socijalnoj pravdi ii jednakosti bez državnog protekcionizma, kazao je Popović.



Svečanosti su prisustvavali predstavnici politčkih partija, među kojima su bili poslanik Demokratske partije socijalista Milutin Simović, lider Demokratskog fronta Miodrag Lekić, kao i funkcioneri Bošnjačke srtanke Rafet Husović i Suljo Mustafić. Prisutni su bili i gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša, šef Delegacije EU u Crnoj Gori Mitja Drobič, predstavnici diplomatskog kora i brojni drugi gosti.

Portal Analitika