Muzika

Jelena Rozga: Snimala bih spot pored Morače

01-jelena-rozga
H
rvatska pjevačica Jelena Rozga sjutra će fanove obradovati novim singlom. Naime, riječ je o numeri "Cirkus" koju potpisuje bračni par Vjekoslava i Tonči Huljić, a premijerno će je izvesti u "Plesu sa zvijezdama" na HRT-u. Kako tvrde iz njenog PR tima, fanovi su se obradovali na objavu da će Rozga predstaviti novi singl, a ona im je obećala pravu poslasticu.

Jelena Rozga: Snimala bih spot pored Morače
Portal AnalitikaIzvor

No, popularna pjevačica, čitaocima Vijesti nije željela da otkrije kakav će biti njen novi singl.



- Ne bih previše pričala o pjesmi. U subotu uveče ću je prvi put izvesti. Voljela bih da to bude iznenađenje za sve, nadam se prijatno - kazala je Rozga.



"Cirkus" će, pošto se zavrti na radio-stanicama dobiti i video verziju, a Rozga sa( ekipom uveliko radi na njenoj ekranizaciji. Spot će raditi srpski fotograf Dejan Milićević, a kadrove će snimati u Beogradu, potvrdila je Rozga.



Nakon što je video za singl "Soio igračica" snimila u Sarajevu, a ovaj u Beogradu, pitali smo je hoće li na red doći i Podgorica.



Rado obilazim sve gradove regije, bilo da imam koncert ili eto da snimamo nešto. Iskreno se nadam da će uskoro i Podgorica doći na red. Bilo bi super snimati negdje pored Morače - tvrdi ona.



Posljednjih godine, Rozga je objavila više singlova, ali to, kako kaže, ne znači da je odustala i od albuma.



- Tako radim već posljednje četiri godine. I album Bižuterija je tako nastao - pjesma po pjesma. Svi ovi singlovi nakon Bižuterije, znači "Nirvana", "Dobitna kombinacija", "Solo igračica" će se naći na mom novom albumu za koji se nadam da će izaći početkom 2014. godine - obećava Rozga



foto: www.novosti.rs
Portal Analitika