Zabava

Tajne holivudskih glumaca

3110glumciHW
G
lumci Metju Mekonahi, Džejk Gilenhal, Džared Leto, Džejms Brolin, Forest Vitaker i Majkl Džordan su u najnovijem izdanju magazina "Holivud reporter" pričali o najvećim greškama u svojim karijerama.

Tajne holivudskih glumaca
Portal AnalitikaIzvor

Gilenhal je kazao da je potpuno upropastio audiciju za ulogu Froda u "Gospodaru prstenova" jer nije znao da treba da priča britanskim akcentom.

"Piter Džekson je bio veoma ljut i upitao me je da li sam znao da treba da upotrijebim britanski akcenat, ali zaista nisam bio svjestan toga. Bila je to sigurno najgora audicija svih vremena", kazao je Džejk.

Metju Mekonahi sa druge strane je pričao o dogovoru sa svojom ženom kada ide na snimanje filma, ali i o velikoj novčanoj ponudi koju je odbio za ulogu u filmu "Magnum PI".

"Moja žena i ja smo napravili dogovor da me ona i moja djeca prate na svim snimanjima. To me je uplašilo u početku, jer sam navikao da budem sam u prikolici tako da sam se veoma teško prilagodio.", kazala je zvijezda filma "Sahara".

On je dodao i da je odbio 15 miliona dolara za ulogu u filmu "Magnum PI", jer ga jednostavno scenario nije dovoljno privukao, a i njegova porodica je živjela dobro, tako da nije bilo potrebe da prihvata ovaj projekat.

"Poslije samo nekoliko dana Stiven Soderberg mi je pokazao scenario za "Magični Majk" film, koji me je zaista zainteresovao, tako da sam njega prihvatio".

Glumac je pričao i o kako je jednom umalo upropastio film, jer se nije uopšte spremio za ulogu.

"Trebalo je da glumim narko dilera koji se pojavljuje u samo jednoj sceni i mislio sam da ću moći samo da se pojavim kažem dvije-tri riječi i to je to. Međutim kada sam došao na set, dali su mi scenario sa monologom na španskom od stranu i po, tako da sam se tada zakleo da nikada više neću doći nepripremljen".

Džared Leto, muzičar i glumac je kazao da je išao sedam puta na audicije za film sa Robert De Nirom, ali da nijednom nije prošao. On je dodao i da je bio prinuđen da obrije noge za ulogu u filmu "Dallas Buyers".

Forest Vitaker je priznao da je počeo da šizofreniše u jednom trenutku, dok se spremao za ulogu "Posljednji kralj Škotske", jer je toliko strastveno radio na ulozi.

Majkl Džordan je priznao da je lagao na audiciji za ulogu repera Tupaka u filmu o njegovom životu.

Blic

Portal Analitika