Abiznis

Telekom: Nagradna igra za prepaid korisnike NRG tarife

telekom
“R
egistrujte se na Pick’n’Play portal i osvojite nagradu”, naziv je nagradne igre koju Telekom organizuje za registrovane prepaid korisnike NRG tarife. Nagradna igra će trajati od 1. novembra do 24. decembra, a glavna nagrada je Mini One automobil, čija je vrijednost 16.990 eura, saopšteno je iz Telekoma.

Telekom: Nagradna igra za prepaid korisnike NRG tarife
Portal AnalitikaIzvor

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da se korisnici uspješno registruju na Pick’n’Play portal, kao i da se prijave za učešće u nagradnoj igri slanjem SMS poruke sa tekstom Mini na broj 1467.

Izvlačenje dobitnika će biti organizovano 26. decembra na televiziji Prva TV, i to pomoću softvera specijalno napravljenog za ovu priliku, slučajnim izborom iz baze svih učesnika koji su ispunili uslove za učešće u nagradnoj igri.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju registrovani prepaid korisnici NRG tarife, koji su u periodu do 24.decembra 2013. uspješno registrovani na Pick’n’Play portal i aktivno koriste NRG paket na dan izvlačenja.

Detalje o nagradnoj igri korisnici mogu naći na kompanijskom sajtu www.telekom.me kao i u dnevnim novinama Vijesti.

Korisnici NRG (energy) tarife za mlade mogu da šalju poruke prema svim mrežama u Crnoj Gori po cijeni od samo 1 centa, dok minut razgovora u NRG grupi košta samo 5 centi. Cijena NRG paketa je 3 eura, a korisnik dobija 3 eura kredita.

NRG korisnici uz to imaju besplatan pristup mobilnoj verziji Facebook-a, kao i besplatan pristup univerzitetskim sajtovima.

NRG korisnici dobijaju promotivno besplatan internet - svaka dopuna, bilo kojim iznosom, donosi 100 MB besplatnog interneta, koji se može koristiti 7 dana.

NRG korisnici, uz to, imaju na telefonu promotivno i besplatan pristup muzičkom portalu Pick’n’Play - svaka dopuna, bez obzira na iznos, donosi 1 GB besplatnog saobraćaja za slušanje muzike, koji važi 7 dana. Ukoliko korisnik želi pristup portalu, potrebno je da se najprije registruje na www.picknplay.me Aplikacija se može skinuti preko linka na tom site-u ili preko Google Play-a za Andorid telephone, odnosno preko App Store-a za iPhone-e.

 

 

Portal Analitika