Fudbal

Stoičkov se nudi Zvezdi

Stoicckov
O
odlasku Slaviše Stojanovića sa klupe Crvene zvezde odavno se priča. Lista potencijalnih nasljednika već je sastavljena, a sada se pojavilo novo ime. Naime, legendarni bugarski fudbaler Hristo Stoičkov otvoreno se ponudio čelnicima crveno-bijelih.

Stoičkov se nudi Zvezdi
Portal AnalitikaIzvor

 

U razgovoru za ''Naše novine'' Stoičkov je rekao da je spreman za pregovore oko preuzimanja najtrofejnijeg srpskog kluba i dodao da je u prošlosti bilo nekih pregovora sa crveno-bijelima.

- Piksi je moj drug. Istina je da je bilo nekih razgovora, međutim, do saradnje nije došlo jer se on odlučio za, tada, iskusnijeg trenera. Ali dosta se toga promijenilo. I ja sam sazrio. Bilo bi dobro kada bi me se Džaja sjetio sada kada sam napravio nešto kao trener. Naravno, bio bih spreman za razgovor pogotovo sa čovjekom kao što je on. Dragan zna kako se pravi dobar tim i uspješan klub. Nije mi poznato da li Zvezda traži novog trenera, ali mogu vam reći da često boravim u Beogradu i, ko zna, možda će se u budućnosti otvoriti mogućnost da dođem u Zvezdu - kazao je Stoičkov koji je do sada vodio nacionalni tim Bugarske, zatim Liteks, Seltu i Mamelodi Sandauns. (sportal)

Portal Analitika