Muzika

Slavko Kalezić naljutio člana žirija „X Factor“-a

3010-kalezic
P
oznati crnogorski glumac, ali i multimedijalni umjetnik Slavko Kalezić, nastupajući u prvoj epizodi srbijanske verzije popularnog „X Factor“-a nikog od članova žirija nije ostavio na stolici mirnog.

Slavko Kalezić naljutio člana žirija „X Factor“-a
Portal AnalitikaIzvor

Prva je ustala Kristina Kovač koja je zaigrala uz neobičan ples Kalezića koji je izveo pjesmu „End of time“ svjetske zvijezde Bijonse. Odmah zatim je zaigrala i druga članica žirija, Emina Jahović, dok su muški članovi žirija ostali na stolicama.

Emina je Slavku zamjerila na čudnom pogledu.

- Zašto gledaš kao da ćeš da me ubiješ?, pitala je popularna pjevačica.

Kiki Lesendrić je uputio komplimente mladom crnogorskom glumcu kazavši da osim što dobro igra ima i čudan, ali odličan glas.

- Oduševio si me plesom. Ali najbolje od svega je što uz to ide sočan, puterast, RnB glas, dodala je Kristina Kovač.

I Željko Joksimović se pridružio komplimentima:

- Bio si dobar. I mene si ubedio. Znaš kako mi muškarci reagujemo kad vidimo nekog drugog muškarca da igra. Šta bre onaj tamo, kao, nešto igra. Ali ti svaka čast, kazao je popularni kantautor.

Komentarišući u nastavku Željko je rekao da crnogorski umjetnik ima sve predispozicije da uspije, te da jednio on sam može do ta uništi.

Ipak na kraju je Slavko Kalezić dobio „NE“ od Željka koji ga je prekorio uz obrazloženje da ga ne gleda dok mu on priča životno važne stvari. Naime, dok mu se poznati kantautor obraćao mladi glumac je uzvratio namigivanjem Emini pošto mu je namignula.

Ipak, ostali članovi žirija su odlučili da Slavko prođe u dalji krug takmičenja.

U najavi crnogorski glumac je kazao da smatra da se „patnjom dolazi do uspjeha, jer kada je nešto teško tek tada treba ustati i ići dalje“.

Portal Analitika