Društvo

Promovisana knjiga „Kozmetologija za svakoga“ Slobe Bubanje

slobodanka

K
ozmetolog Slobodanka Sloba Bubanja sinoć je u prepunoj sali knjižare Karver u Podgorici promovisla svoju knjigu „Kozmetologija za svakoga“ u izdanju kozmetičke kuće Estebel iz Bolonje, čiji je zastupnik u Crnoj Gori već više od dvije decenije.

Promovisana knjiga „Kozmetologija za svakoga“ Slobe Bubanje
Portal AnalitikaIzvor

U svojoj knjizi Bubanja je na popularan način prikazala mnoge savremene tehnike kozmetologije, dajući i korisna uputstva i muškarcima i ženama svih dobi o tome kako njegovati svoje tijelo, kako doći do psihofizičke ravnoteže  i kako voditi život na način da se uspori starenje.

sloba
Slobodanka Sloba Bubanja prva je u Crnoj Gori primijenila mnoge nove kozmetološke metode, donosila svjetske novine na ovom polju, i prateći sve trendove, vodila se jednim principom – da jeriječ o preparatima na prirodnoj bazi i na neagresivnim metodama.

Neprekidno radeći i na sebi, prateći trendove uz neprestano lično usavršavanje, prva je u Crnu Goru donijela i upotrijebila nove aparate koji do tada nisu ovdje viđeni.

Primjera radi, prvaje primijenila trajnu epliaciju, za koju je, naravno, morala obezbijediti specijalni aparat. Prva je primijenila tehniku kavitacije, kojom skida masne naslage, te biljni botoks i mnogo toga drugog.

„Trudila sam se da sve nove tehnike koje su se pojavile u svijetu donesem u Crnu Goru.  Ova je knjiga sinteza svega onoga što sam do sada uradila u kozmetologiji. Godinama se trudim da svoje znanje prenesem na mlađe, ali sam smatrala da mnogo toga iz moje struke mogu primijeniti osobe kojima je želja da vode računa o sebi, u cilju, ne samo estetike, već opšteg blagostanja“, kazala je Bubanja za Portal Analitika.

Slobodanka  Bubanja ima svoj salon u Bulevaru svetoga Petra Cetinjskog u Podgorici.

Portal Analitika