Region

Beograd: Ćazim Osmani u dvodnevnom pritvoru

3010osmani
K
ontroverzni albanski biznismen Ćazim Osmani od juče se nalazi u dvodnevnom pritvoru, pošto se pojavio u policiji u Beogradu, piše Blic.

Beograd: Ćazim Osmani u dvodnevnom pritvoru
Portal AnalitikaIzvor

Pritvor od 48 sati mu je određen zbog sumnje da se nasilno ponašao prema svojoj djevojci Mandi Popović.

Vijest o njegovom pritvaranju objavljena je i juče, ali je iz MUP-a Srbije tada demantovana takva vijest, pošto se Osmani u zakazano vrijeme nije lično pojavio u Policijskoj upravi Beograda na Paliluli.

Prema pisanju medija iz regiona, Osmani se sumnjiči da je proteklog vikenda u beogradskom hotelu „Zira“ pretukao Popović, inače crnogorsku državljanku. Nakon toga je pobjegao, a njegov „ferari“ je pronađen u javnoj garaži na Obilićevom vencu. Osmani, poznatiji kao Feliks, u nekim medijima se navodi kao vođa klana Osmani i jedan od najbogatijih ljudi na Balkanu, koje se po vrijednosti svojevremeno moglo porediti sa onim Darka Šarića. Naime, njegovo bogastvo se procjenjuje na oko 400 miliona eura, a imperiju je napravio u Njemačkoj, zajedno s braćom. Braća Osmani su svoje poslove 2000. godine preselili u Hrvatsku, gdje su dobili državljanstvo, a mediji su tada objavili da se za Osmanijeve založio lično tadašnji predsjednik Hrvatske Stjepan Mesić.

Blic navodi kako je Osmani svojevremeno bio sa Natašom Bekvalac, a dovođen je u vezu i sa Anom Nikolić. Beogradski list takođe piše da je Manda Popović, nakon što su mediji objavili da se Osmani viđa sa Nikolić, navodi prebila pjevačicu u hotelskoj sobi u hotelu „Maestral“ u Pržnu. Popović je široj javnosti u Crnoj Gori poznata nakon što je na Jutjubu objavljen video-snimak „Marija Zabjelo“ o fizičkom zlostavljanju neimenovane djevojke iz Srbije. Riječ je o snimku od prije četiri godine, zbog koga je Popović bila glavna osumnjičena za prebijanje te djevojke.

Foto: blic.rs

Portal Analitika