Politika

DPS: Medojević nije upućen o Obodu

2910bozidardrecun
N
ebojša Medojević nije upućen da su u fabričkim halama 'Oboda' već realizovane nove investicije, kao i na drugim lokacijama u gradu, konstatuju iz cetinjskog odbora Demokratske partije socijalista. Medojević je danas kazao da ima investitore za obnavljanje pojedinih pogona u Obodu.

DPS: Medojević nije upućen o Obodu
Portal AnalitikaIzvor

„Gospodine Medojeviću, pošto nijeste upućeni, upravo lokalna uprava još početkom godine implementirala je stimulativne mjere za investitore kojih ste se vi sjetili dvadeset dana pred lokalne izbore. Gospodine Medojeviću, promijenite temu - kod Cetinjanki i Cetinjana ta demagogija ne prolazi“, navodi član opštinskog odbora DPS-a i kandidat za odbornika na listi „Da pobijedi Cetinje! - Milo Đukanović“, Božidar Drecun.

Drecun tvrdi da Medojević iz dana u dan potvrđuje svoju političku 'zrelost' i svoje 'znanje', što je danas, kako kaže Drecun, učinio pred malobrojnim posjetiocima na Cetinju - navodeći 'kako ima zainteresovanog investitora za prostor Oboda', ali da 'neće da kaže ko je on'.

„Vjerujemo da tako ozbiljan i odgovoran političar ima izuzetne kontakte i sjajne 'investitore'. Posebno ako je riječ o licima povezanim sa 'Identitetom' i drugim svijetlim stranama njegove biografije“, navodi Drecun.

DPS-ov odbornički kandidat dalje navodi da njegova partija iskazuje žaljenje zbog činjenice da je današnji Medojevićev nastup u Prijestonici ispratio mali broj Cetinjana.

„Jer, kada su u pitanju programi zabavnog karaktera - njima obično prisustvuje znatno više posjetilaca. Ukoliko postoji saglasnost od strane gospodina Medojevića, Demokratska partija socijalista iskazuje punu spremnost da predloži gradskim vlastima da se njegov kabare uvrsti u program narednog „Ljeta u Prijestonici“, stoji u Drecunovom saopštenju, koje završava, kako kaže, u cetinjskom duhu - „sljedeći put kad budete na kružnom toku na ulazu na Cetinje, skrenite desno da vas '“ne bači đe drugo“.

 

Portal Analitika