Društvo

Od sjutra u ponudi m:tel-a neograničen internet uz dopunu od tri eura

2110m-tel
K
ompanija m:tel od sjutra u ponudi ima novi pripejd paket “m:go plus” koji za cijenu od samo 3 eura, korisniku omogućava 3 eura kredita koje slobodno troši i neogračen Internet narednih 30 dana, saopšteno je iz m:tel - a.

Od sjutra u ponudi m:tel-a neograničen internet uz dopunu od tri eura
Portal AnalitikaIzvor

Iz te kompanije navode da korisnik troši 300MB Interneta po maksimalnoj bzini, a nakon toga,  i dalje besplatno surfuje, ali po smanjenoj brzini.

- Svakom dopunom računa, bez obzira na visinu dopune, korisnici dobijaju još 7 dana besplatnog pristupa Internetu, koji podrazumijevaju novih 300 MB Interneta po maksimalnoj brzini, a koji se sabiraju sa eventualnom preostalom količinom Interneta od prethodne aktivacije ili dopune. Osim neograničenog Interneta ovaj paket odlikuje izuzetno povoljna cijena minuta razgovora za sve pozive u m:tel mreži po cijeni od samo 4 centa po minuti, a SMS ka svim mrežama u Crnoj Gori je samo 1 cent – navodi se u saopštenju.

Putem mobilnog telefona korisnicima m:tel-a na dlanu su: najsvježije informacije, uputstva, savjeti, preporuke i servisi putem jedinstvene korporativne aplikacije m:go, Facebook stranice Mtel Imate prijatelje, web site-a www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa pozivom broj 1600, saopšteno je iz m:tel-a.

Portal Analitika