Politika

ŠEHOVIĆ: Nepodijeljeno mišljenje SDP-a je da Lazović ostane potpredsjednik Vlade

2910damirsehovicok
P
oslanik Socijaldemokratske partije Damir Šehović rekao je u izjavi za Portal Analitika da u njegovoj stranci vlada nepodijeljeno mišljenje da je neophodno da potpredsjednik Vlade Vujica Lazović nastavi da radi na toj poziciji.

ŠEHOVIĆ: Nepodijeljeno mišljenje SDP-a je da Lazović ostane potpredsjednik Vlade
Portal AnalitikaIzvor

Šehović ističe da je istina da postoji spremnost kod Lazovića da otvori prostor za nove ljude ali da je siguran da će Lazović prihvatiti argumentaciju stranke da ostane na trenutnoj poziciji u Vladi.

- Istina je da postoji spremnost kod Vujice Lazovića da otvori prostor za nove ljude, ali je isto tako tačno da vlada nepodijeljeno mišljenje u Partiji da je neophodno da nastavi da radi odgovoran posao koji je započeo u Vladi, na zadovoljstvo svih nas. Siguran sam da će potpredsjednik Lazović prihvatiti našu argumentaciju, i da će kao i do sada nastaviti da sa mjesta potpredsjednika Vlade daje nesebičan doprinos Crnoj Gori i njenim interesima – rekao je Šehović za Portal Analitika.

Štampani mediji su danas objavili da bi visoki funkcioner i poslanik Socijaldemokratske partije Damir Šehović uskoro trebalo da zamijeni potpredsjednika Vlade Vujicu Lazovića na tom mjestu.

 

 

Portal Analitika