Politika

BRAJOVIĆ: Nijesmo pričali o rotacijama u Vladi

okbrajovic1
M
inistar saobraćaja i pomorstva i potpredsjednik SDP-a Ivan Brajović kazao je da ta stranka o promjenama u Vladi odlučuje na partijskim organima, ali da o imenovanju Damira Šehovića na mjesto potpredsjednika Vlade još nije bilo riječi.

BRAJOVIĆ: Nijesmo pričali o rotacijama u Vladi
Portal AnalitikaIzvor

Štampani mediji su danas objavili da bi visoki funkcioner i poslanik Socijaldemokratske partije Damir Šehović uskoro trebalo da zamijeni potpredsjednika Vlade Vujicu Lazovića na tom mjestu, javlja portal RTCG.

Prema informacijama Dnevnih novina, vrh Socijaldemokratske partije i dalje insistira da Vujica Lazović nastavi da obavlja ovu funkciju, ali je i sadašnji potpredsjednik vrlo uporan u traženju zamjene.

Šehović, koji je član skupštinskih odbora za evropske integracije i ekonomiju, finansije i budžet, preuzeće mjesto potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem u trenutku kada predstoje pregovori, sa većim koalicionim partnerom Demokratskom partijom socijalista, prije svega o rebalansu budžeta, ali i mnogim drugim ekonomskim temama u Crnoj Gori.

 

 

Portal Analitika