Politika

BOJOVIĆ: Ishod izbora na Cetinju može podstaći političke promjene u Crnoj Gori

1706Bojovic
I
shod predstojećih izbora na Cetinju može podstaći političke promjene u Crnoj Gori, ocijenio je predsjednik Izvršnog odbora Pravedne Crne Gore Rade Bojović.

BOJOVIĆ: Ishod izbora na Cetinju može podstaći političke promjene u Crnoj Gori
Portal AnalitikaIzvor

 

Prema njegiovim riječima, raspoloženje većine građana je takvo - da je realan izborni poraz DPS-a, čime bi se ujedno poslala poruka o početku ubrzanog kraja štetočinskog privatno-partijskog načina vladanja. Zato i smjena DPS-a u crnogorskom državotvornom i slobodarskom središtu ima višestruki politički i društveni značaj.

- Pružiće se krupna šansa opozicionim strankama da se uozbilje, potrude i posvete rješavanju brojnih ekonomskih problema Prijestonice. Pritom, Pravedna Crna Gora je spremna da bude dio postizborne vladajuće većine koja će biti posvećena sprovođenju sistemskih ekonomskih i administrativnih reformi, naveo je Bojović u saopštenju objavljenom na Fejsbuk stranici Pravedne Crne Gore.

Zato je tokom izborne kampanje važno da novinari i nezadovoljni građani Cetinja testiraju sve izborne liste s jednim prostim pitanjem: Da li ste protiv DPS-a i da li ste spremni da javno kažete da nećete praviti postizbornu koaliciju sa DPS-om? Tako će crnogorska javnost znati: ko je za promjene, ko drži riječ, ko vrda a ko lažno obećava, zaključio je Bojović.

 

 

Portal Analitika