Rukomet

Danas okupljanje rukometaša Crne Gore

RukometNasi
N
aši najbolji rukometaši će se danas u 12 sati okupiti ispred prostorija RSCG, đe će i zadužiti opremu, a onda u popodnevnim časovima u Podgorici i odraditi prvi trening u sklopu EHF neđelje.

Danas okupljanje rukometaša Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

Još od ranije je poznato da selektor Zoran Kastratović za ovu akciju šansu želi ukazati mladim igračima, međutim u Strumicu na dvomeč protiv Makedonije 1. i 2. novembra neće putovati Nemanja Malović i najvjerovatnije Marko Lasica.

Malović je prije dvije neđelje na utakmici koju je njegov Grashopers Cirih igrao protiv Gosaua dobio udarac u koljeno, nakon čega je morao da pauzira desetak dana, međutim samo dva dana po oporavku je ponovo osjetio bol, tako da su klupski ljekari iz predostrožnosti produžili njegov odmor na još neđelju dana, kako bi već 10. novembra bio spreman za nastavak šampionata u Švajcarskoj. Mladi desni bek, inače prvi strijelac Grashopersa će se sjutra pojaviti na okupljanju, dok će potom raditi pod posebnim režimom.

Slična situacija je i sa krilom Pik Segeda – Markom Lasicom, koji je juče pomoć zatražio od našeg fizioterapeuta Alena Pepića. Naime, Lasica je prije neđelju dana osjetio bol u mišiću ispod ramena, tako da nije bio ni u sastavu u derbiju protiv Vesprema, a najvjerovatnije neće biti na raspolaganju Kastratoviću u Strumici. (Handballme.me)

Portal Analitika