Fudbal

Murinjo: Sviđa mi se kad Siti izgubi u finišu

MurinjjoSlavi
M
enadžer Čelsija Žoze Murinjo sijao je od zadovoljstva nakon pobhede nad Mančester sitijem (2:1), za koga smatra da je možda i najbolji tim u Premijer ligi, a objasnio je i svoju euforičnu proslavu gola za trijumf.

Murinjo: Sviđa mi se kad Siti izgubi u finišu
Portal AnalitikaIzvor

"Imali smo onoliko sreće koliko je potrebno da pobijedite u ovakvim mečevima, a Fernando je vjerovao do samog kraja u trijumf. Vrlo važna pobjeda, jer smo savladali možda i najbolji tim u Premijer ligi. Sve je išlo u Toresovu korist nakon što je promašio zicer i nakon toga smo vidjeli najbolje od Fernanda. Nevjerovatno je radio za tim, a drugi gol je došao kao plod njegovog samopouzdanja", nije Murinjo štedio riječi hvale na račun junaka u trijumfu nad Sitijem.

Murinjo se osvrnuo na svoj odlazak u publiku prilikom proslave Toresovog gola, poslije čega trener Sitija Manuel Pelegrini nije želio da se rukuje sa njim po završetku meča.

"Izvinjavam se ako misle da sam uradio nešto loše. U drugim zemljama i kulturama se rukujemo samo prije utakmice. Razumijem ako je (Pelegrini) bio tužan zbog rezultata ili ako misli da sam uradio nešto pogrešno, i to prihvatam. Nadam se da ipak nijesu pogrešno protumačili moj skok u publiku, jer sam to učinio pošto mi je sin bio odmah iza klupe. To je bilo za njega, a ne zbog nedostatka poštovanja rivala, već samo izliv emocija", poručio je Murinjo.

Portal Analitika