Politika

Konjević čestitao Dana opštine Herceg Novi

konjevic
M
inistar unutrašnjih poslova Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Herceg Novi, čestitku predsjedniku Opštine Dejanu Mandiću, predsjednici Skupštine opštine Danijeli Đurović, odbornicima i građanima.

Konjević čestitao Dana opštine Herceg Novi
Portal AnalitikaIzvor

"Grad mimoza, sunca i skalina vjekovima dočekuje goste sa zapada koje osim talasa i mirisa mora sa svih strana zapljuskuju i valovi bogate kulturno-istorijske tradicije Herceg Novog. Gotovo 100 sakralnih objekata svjedoči o baštinjenju tolerancije i različitosti, što je i danas vrlina Novog i njegovih građana", naveo je Konjević u čestitci.

On kaže da je od izuzetne važnosti da Herceg Novi nadogradi svoje turističke potencijale privlačenjem novih investitora, jer će ojačati svoju ekonomiju, a time poboljšati život građana.

"S obzirom na to da je Novi najbliži granici sa EU, vjerujem da ćemo zajedničkim naporima uvesti Crnu Goru u evropsku porodicu. Stoga želim da Vam u ime Ministarstva unutrašnjih poslova i u svoje lično ime čestitam 28. oktobar Dan opštine Herceg Novi", poručio je ministar Konjević. (Portal RTCG)

 

Portal Analitika