Društvo

Podgorica: Uhapšen osumnjičeni za tešku krađu

26Podgorica
P
odgorička policija uhapsila je danas sugrađanina R.M. (23) zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

Podgorica: Uhapšen osumnjičeni za tešku krađu
Portal AnalitikaIzvor

Iz Uprave policije je saopšteno da je Ž.K. iz Podgorice 9. oktobra prijavio da mu je ukradeno vozilo marke Volkswagen, podgoričkih registarskih oznaka.

„Radeći na rasvjetljavanju tog događaja, policijski službenici su identifikovali i lišili slobode R.M. zbog osnovane sumnje da je počinio pomenuto krivično djelo“, kaže se u saopštenju.

U policiji sumnjaju da je R.M. 9. oktobra obio vozilo Ž.K. koje je bilo parkirano u Cvijetnoj ulici u Podgorici, i odvezao ga u pravcu Kuča, nakon čega je, između sela Momče i Ubli, sletio vozilom sa puta.

„Budući da nije mogao da vozilo vrati na kolovoz R.M. je, kako se sumnja, oborio naslone zadnjih sjedišta i ušao u prtljažni dio vozila, odakle je otuđio tri brusilice koje su se nalazile u prtljažniku vozila“, navodi se u saopštenju.

Policijski službenici pronašli oštećeno vozilo i vratili ga vlasniku, a R.M. je nakon hapšenja, uz izvještaj, danas predat Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Portal Analitika