Zabava

Ćerka Arona Spelinga vodi skroman život

2510-tori-speling
Č
uvena Dona iz popularne tinejdžerske serije "Beverli Hils" se požalila za magazin "People" kako ovih dana vodi mnogo skromniji život…

Ćerka Arona Spelinga vodi skroman život
Portal AnalitikaIzvor

Naime, ćerka čuvenog Arona Spelinga, američkog televizijskog i filmskog producenta koji je za života uspio da izgradi imperiju, se za magazin "People" požalila kako sada mora mnogo skromnije da živi, što zbog poslovnih neuspjeha, što zbog činjenice da ne želi ponovo da "moli" majku Kendis za finansijsku pomoć.

"Ljudi moraju biti svjesni činjenice da se u svijetu šou biznisa sve mnogo brže mijenja. Jedan dan možete imati milione, a već drugi dan da budete pred bankrotom. To nije naravno moj slučaj, ali više ne živim u luksuzu i izobilju na koji sam navikla", priznala je Tori za "People".

Tori se još i požalila kako godinu dana sebi nije kupila torbu, a njen suprug Din nije imao dovoljno novca da se podvrgne željenoj vazektomiji.

Od smrti oca Arona Spelinga, Tori je od majke dobila "skromnu" sumu od 800.000 dolara, a kako navodi u razgovoru za magazin "People" ne namjerava da joj traži još jer joj ponos ne dozvoljava.

Tekst: b92.net; foto: etonline.com

Portal Analitika