Društvo

Adriatic Marinas poklonio kompjutere Fakultetu za mediteranske poslovne studije

2510donacija
K
ompanija Adriatic Marinas d.o.o. je donirala Fakultetu za Mediteranske poslovne studije kompjutersku i kancelarijsku opremu u vrijednosti od 2000 eura. Fotokopir aparat, štampač, projektor  i laptop služiće  studentima i njihovim profesorima u toku redovnog održavanja nastavnih jedinica ove obrazovne institucije.
Adriatic Marinas poklonio kompjutere Fakultetu za mediteranske poslovne studije
Portal AnalitikaIzvor


U ime naše obrazovne intitucije, želio bih da se zahvalim kompaniji Adriatic Marinas na donaciji, i da naglasim da je ovo samo jedan u nizu planiranih vidova saradnje. U toku je i kreiranje zajedničkih međunarodnih projekata iz oblasti nautičkog turizma – naslasio je profesor Fakulteta za mediteranske poslovne studije, mr Nikola Vukčević.



Menadžer Trening centra za obuku pomoraca, mr Oto Iker dodao je da projekti Porto Montenegra i FMS-a imaju zajednički interes u razvoju nautike u regionu.



Kompanija Adriatic Marinas najavljuje realizaciju i drugih projekata. Zadovoljstvo je da nastavimo saradnju sa jedinom obrazovnom institucijom ovog tipa u Tivtu, ali i u južnoj regiji. Uslijediće nastavak, uveliko razgovaramo kako se saradnja ovog tipa, i kroz druge koncepcije, može unaprijediti za narednu obrazovnu godinu, naveo je PR menadžer Porto Montenegra, Danilo Kalezić, uručivši informatičku opremu, navodi se u saopštenju firme Adriatic Marinas.

Portal Analitika