Rukomet

Rukometna liga CG će imati četiri kluba!?

OdborRSCG
D
a li će zaista Prva crnogorska liga za rukometaše startovati 11.novembra i koliko će klubova biti u njoj to još uvijek niko ne zna, čak ni dan nakon što su klubovi trebali da izmire obaveze (da uplate depozit i kotizaciju) prema RSCG.

Rukometna liga CG će imati četiri kluba!?
Portal AnalitikaIzvor

Prema informacijama portala Handballme osim Budvanske rivijere i Danilovgrada koji su još ranije izmirili obaveze, juče do 12 časova do kada je bio krajnji rok isto su uradili Lovćen i Boka, dok tri hiljade eura za depozit, te hiljadu za kotizaciju nijesu uplatili Sutjeska, Mojkovac i Ulcinj. Ako predsjednik UO u RSCG Predrag Bošković bude držao riječ, u prvoligaškom takmičenju koje startuje 11.novembra će igrati svega četiri kluba, što je zaista nevjerovatno.

Prema informacijama tog portala u najgoroj situaciji se nalazi Sutjeska, čiji izlazak iz finansijske krize nije ni na vidiku. Čovjek koji jedini u Nikšiću nije digao ruke od Sutjeske – Božidar Mušikić ipak nije mogao da obezbijedi 4.000 eura, iako je iz Opštine već mjesec dana dobijao obećanje da će taj novac biti uplaćen. Iz Mojkovca će RSCG danas imati novac na računu.

Što se tiče Ulcinja prvi čovjek kluba Dušan Hajduković je ogorčen ponašanjem zaposlenih u RSCG, ali će prema njegovim riječima i klub sa našeg primorja danas uplatiti novac, piše portal Handballme.

Portal Analitika