Politika

Škrelja: Izbori u Ulcinju nijesu mogući ove godine

2909shkreljaLj
D
ok se u susret izborima 16. novembra zahuktala izborna kampanja na Cetinju, Mojkovcu i u Petnjici, Ulcinjani i dalje vagaju hoće li izbore ili neće.

Škrelja: Izbori u Ulcinju nijesu mogući ove godine
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik SO Ulcinj Miljazim Mustafa zakazao je preksjutra Kolegijum Skupštine na kome bi konačno trebalo da se vidi ima li kraja aktuelnoj političkoj krizi, odnosno hoće li lokalni parlament nastaviti rad ili slijede vanredni izbori.

Odbornik u lokalnom parlamentu Luiđ Škrelja za Antenu M ističe da “vjeruje da ipak nije moguće održati vanredne izbore uskoro”:

«Smatram da prije Nove godine, ne možemo ni da stignemo jer iako sam odbornik ne vidim inicijativu, ne vidim od trenutne koalicione vlasti nikoga da izlazi iz vlasti, ne vidim da pokreću inicijativu oni se međusobno prepucavaju ali nema inicijative za skraćenje mandata skupštini što je uslov da bi se raspisali izbori.»

Škrelja smatra da krizu u lokalnom parlamentu mogu da riješe samo izbori. No ipak vanrednih izbora ako u Ulcinju i bude onda će to biti najvjerovatnije u proljeće naredne godine.

Portal Analitika