Društvo

Merkator CG: “Dacia Sandero” za Miloša Leovca

2210merkatorleovacok
K
ompanija “Merkator Crna Gora” izvukla je danas glavnog dobitnika nagradne igre koja je u saradnji sa “Expo Commerce” pokrenuta u julu. Automobil “Dacia Sandero” dobio je Miloš Leovac iz Herceg Novog, a ključeve je umjesto njega preuzela supruga Stana, saopšteno je Portalu Analitika iz crnogorskog ogranka Merkatora.

Merkator CG: “Dacia Sandero” za Miloša Leovca
Portal AnalitikaIzvor

-U nagradnoj igri su učestvovali svi kupci koji su od kraja jula do 15. oktobra ove godine kupili bilo koji od Henkel proizvoda u svim maloprodajnim objektima Merkator i Roda i poslali sms porukom broj fiskalnog računa za obavljenu kupovinu. Porodica Leovac kupila je Henkel proizvod za 1,49 eura, dok je ukupna kupovina, koja se ispostavila kao srećna, iznosila 44,44 eura- precizirano je u saopštenju.

„Presrećna sam i uzbuđena. Iskreno, skoro pa nijesam vjerovala, ali sada kada imam ključeve u rukama vjerujem. Inače smo ovih mjeseci razmišljali o kupovini novog auta, tako da sam posebno zahvalna kompaniji Merkator koja nam je omogućila ostvarenje želje“, saopštila je uz osmijeh Stana Leovac, koja kaže da je redovan kupac u hercegnovskom Megamarketu Roda Zelenika, gdje je i kupila „talični“ deterdžent.

Artikal koji joj je donio automobil Stana je kupila 11. septembra. Ona je pozvala i druge građane da učestvuju u nagradnim igrama koje se organizuju u Merkator i Roda marketima, poručujući da su regularne i da su šanse za dobitkom velike.

Iz Merkatora su naveli da im je drago što su obradovali porodicu Leovac, kao i što na ovakav način mogu da nagrade vjernost svojih potrošača

Pored glavne nagrade, “Merkator CG” i “Expo Commerce” obradovali su deset vjernih potrošača i sa paketima deterdženata iz Henkel asortimana.

 

Portal Analitika