Društvo

Cetinje: Javni poziv za rekonstrukciju kanalizacione mreže

2210cetinje_negoseva
D
elegacija Evropske unije u Crnoj Gori i Prijestonica Cetinje raspisali su javne pozive za odabir izvođača radova za projektovanje i gradnju kanalizacione mreže na Cetinju, te za nadzor nad izvođenjem radova.

Cetinje: Javni poziv za rekonstrukciju kanalizacione mreže
Portal AnalitikaIzvor


Javni poziv raspisan je 16. oktobra, a krajnji rok za dostavljanje ponuda je 16. decembar.



Vrijednost projekta iznosi 3.2 miliona eura, a sredstva su obezbijeđena posredstvom programa IPA. Kako je predviđeno javnim pozivom, ugovorom je obuhvaćena gradnja kanalizacionih kolektora i atmosferske kanalizacione mreže, uz povezivanje sa postojećom kanalizacionom mrežom, uključujući i gradnju priključaka za domaćinstva.



Istovremeno, Prijestonica Cetinje, u saradnji sa PROCON-om, raspisala je javni poziv za nadzor nad izvođenjem radova i reviziju glavnih projekata gradnje kanalizacione mreže.



Obim posla nadzora predviđen ugovorom odnosi se na reviziju glavnih projekata koji će biti izrađeni od strane izvođača, provjeru projektne dokumentacije, nadzor nad izvođenjem radova za građevinske poslove, instalacije i testiranja, te na tehničku podršku tokom perioda otklanjanja kvarova i nedostataka.



Javni poziv za nadzor objavljen je danas i trajaće do 5. decembra u 12.00h, a javni pozivi dostupni su u posebnoj sekciji na stranici "Javne nabavke", navodi se u saopštenju Prijestonice Cetinje, objavljenom na njenom sajtu.

foto: www.booking.me

Portal Analitika