Politika

SDP predala listu kandidata za odbornike u Petnjici

sdplistaok2110
S
ocijaldemokratska partija predala je danas listu kandidata za odbornike opštinskoj izbornoj komisiji u Petnjici. Noslac liste je dr Almir Rebronja.

SDP predala listu kandidata za odbornike u Petnjici
Portal AnalitikaIzvor

- Na listi se nalazi 31 kandidat za odborničko mjesto u lokalnom parlamentu, različite profesionalne strukture. Prosjek godina na listi je 31, što ukazuje na to da je riječ o veoma mladoj i perspektivnoj grupi, kojoj se vjeruje – saopšteno je iz SDP-a.

Predavanju liste prisustvovala je većina kandidata, na čelu sa nosiocem liste, dr Almirom Rebronjom. Listu pod nazivom „SDP za Petnjicu“ dr Almir Rebronja je proglasio najjačom, sa uvjerenjem da će SDP u Petnjici biti liderski politički subjekt.

- SDP je uvijek bila prijatelj Petnjici i njenim stanovnicima, što dokazuju brojni bitni projekti koje smo realizovali, između kojih posebno ističem lidersku ulogu u vraćanju statusa Opštini Petnjica - kazao je Rebronja saopšteno je iz SDP-a.

Građani Petnjice će, prema njegovim riječima, prepoznati vrijednost naše partije, naročito naše omladine, i uvjeren je da neće izostati podrška 16. novembra.

- Snagu SDP u Petnjici naročito odslikava masovni pristup mladih i školovanih ljudi, koji prepoznaju našu prošlost i sadašnjost kao put vodilju za svijetlu budućnost cijele Petnjice - kazao je  Rebronja.

 

Portal Analitika