Zabava

Što je „belfie“?

2110-keli
I
ako je armiju fanova stekla zahvaljujući svojim oblinama, Keli Bruk je toliko bila inspirisana nedavnom fotografijom Kim Kardašijan da je svoju zadnjicu čak digitalno uvećala ne bi li što više ličila na nju.

Što je „belfie“?
Portal AnalitikaIzvor

Tridesettrogodišnja Keli pridružila se poznatim ličnostima koje ovih dana neprestano slikaju svoje pozadine, toliko da je taj fenomen dobio posebno ime "belfie", skraćeno od bottom selfie – samostalno fotografisanje u odrazu ogledala ili od strane prijatelja namijenjeno za postavljanje na neku od društvenih mreža.

Inače, ova fotografija nastala je u Kejptaunu još u aprilu 2012. godine, ali je Keli u fotošopu doradila svoju zadnjicu kako bi što više ličila na Kim. Ona se i javno obratila rijaliti zvijezdi rekavši da ju je sigurno inspirisala.

Inače, fotografija Kim Kardašijan izazvala je nevjerovatnu pažnju javnosti, a mnogi su je ocijenili neprikladnom zbog toga što je sada majka.

- Kim se slikala na desetine puta, dok Kanje nije odlučio koja će slika ići na Instagram. Zahtijevao je da uglovi budu savršeni, navodi izvor za „Life&Style“ magazin.

Izvor: b92.net

Portal Analitika