Politika

SDP predao listu za izbore u Mojkovcu

2110sdp_mk
S
ocijaldemokratska partija predala je danas listu kandidata za odbornike u SO Mojkovac. Uvjereni smo da će i ovi lokalni izbori pokazati kontinuirani rast povjerenja u Socijaldemokratsku partiju i obezbijediti snažniji uticaj SDP-a na donošenje odluka u Mojkovcu, saopštila je ova partija.
SDP predao listu za izbore u Mojkovcu
Portal AnalitikaIzvor


"Ono što će razlikovati našu kampanju od kampanje koju će druge političke partije voditi, će biti objektivno sagledavanje situacije u Mojkovcu kao i rezultata rada lokalne uprave. Činjenica je da je postojeća lokalna vlast imala rezultate koje treba afirmisati, ali je isto tako tačno da je u mnogim segmentima mogla, ali i morala bolje. Znamo koje smo projekte realizovali, ali smo svjesni i onoga sto je propušteno, odnosno nedostataka koje su pratile lokalnu upravu".



U SDP-u uvjereni su da Mojkovac može bolje i, kako su saopštili, da i oni mogu bolje.



"Zato tražimo veće povjerenje građana, jer smo čvrsto riješeni da ispravljamo i sopstvene nedostatke. Drugačijim pristupom i novim ljudima koje ćemo afirmisati u kampanji, pokazaćemo spremnost da preuzmemo veću odgovornost i pružimo značajniji doprinos rješavanju nagomilanih problema i unapređenju kvaliteta života u Mojkovcu", navodi se u saopštenju SDP-a dostavljenom

Portalu Analitika

.


Portal Analitika