Društvo

LUKŠIĆ: Pali su oni koji su otvoreno ili skriveno legitimisali vandalizam

2110_luksic
T
reba da prihvatimo ovakve događaje bez obzira na stavove koje imamo. Održavanje Parade ponosa svakako ima veze i sa poglavljima, ali je suštinska stvar da prihvatimo različitosti,  istakao je danas ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić, prenosi Cafe del Montenegro.

LUKŠIĆ: Pali su oni koji su otvoreno ili skriveno legitimisali vandalizam
Portal AnalitikaIzvor

Lukšić se danas sastao u Podgorici sa generalnim direktorom Direktorata za proširenje EU Kristijanom Danijelsonom. Prema Lukšićevim riječima tokom susreta sa Danijelsonom bilo je riječi i o Paradi ponosa koja je juče održana u Podgorici.

- Čestitam policiji na uspješno obavljenom zadatku, a u ostalom položili su svaki test pa i ovaj. Pali su oni koji su otvoreno ili skriveno legitimisali vandalizam, umjesto da promovišu moral i da pođu od toga da su svi ljudi jednaki, kazao je Lukšić.

Danijelson je čestitao na, kako je rekao uspješnoj Paradi ponosa.

- Ispratili smo to ispred Delegacije Evropske unije. Crna Gora je pokazala odlučnost da poštuje i zaštiti ljudska prava. Istovremeno osuđujemo nasilje koje se juče moglo vidjeti na ulicama Podgorice, naglasio je Danijelson.

Izvor: cdm.me

Portal Analitika