Zabava

Paunić u vezi sa Anom Ivanović

2110ivanANA
S
rpski košarkaš Ivan Paunić bio je strijelac odlučujuće trojke u utakmici drugog kola ACB šampionata u kojoj je njegova Fuenlabrada pobijedila Bilbao poslije velikog preokreta sa 75:72.

Paunić u vezi sa Anom Ivanović
Portal AnalitikaIzvor

On je 35 sekundi prije kraja pri rezultatu 70:69 sa krilne pozicije pogodio za tri poena i tako praktično donio trijumf svojoj ekipi. Paunić ističe da je na ovoj utakmici igrao sa posebnim motivom, s obzirom na to da je prvi put imao podršku sa tribina svoje djevojke Ane Ivanović, javlja Telgraf.rs.

- Veoma sam srećan zbog velike pobjede i mog pobjedonosnog koša, koji posvećujem Ani. Mnogo mi je značila njena podrška - istakao je Paunić.

Veza dvoje mladih i uspješnih sportista sigurno da će biti konstantno pod lupom javnosti, ali to mladom paru ne predstavlja opterećenje.

- Ne volim da previše pričam u javnosti o svom privatnom život i zahvalan sam medijima što cijene moju privatnost. Mislim da je dovoljno samo da kažem da je tačno da smo Ana i ja u ljubavi i da nam je prelijepo. Uživamo, podržavamo se međusobno, i to je dovoljno za sada - zaključio je Paunić.

Srpski košarkaš ima 26 godina i veoma bogatu karijeru. Počeo je u Partizanu, a igrao je još i za Mega ishranu, Mornar, Vojvodinu, Ostende, Aris, Nižnji, Virtus Bolonju, Azovmaš, Lagun Aro i Fuenlabradu čiji je trenutno član. Za seniorsku reprezentaciju igrao je na Evropskim šampionatima 2009 (bronza) i 2011 (osmo mjesto), kao i na Svjetskom prvenstvu 2010 (četvrto mjesto). Ima i zlatnu medalju sa Univerzijade 2009. godine.

foto:novosti.rs

Portal Analitika