Fudbal

Mihajlović glavni kandidat za trenera Lacija

Mihajlovicc
P
oraz od Atalante (2:1) dodatno je uzdrmao klupu Vladimira Petkovića u Laciju, a hrvatskog trenera mogao bi da na tom radnom mjestu odmijeni srpski selektor, Siniša Mihajlović.

Mihajlović glavni kandidat za trenera Lacija
Portal AnalitikaIzvor

Tek deveto mjesto na tabeli, poslije osam kola u kojima su ostvarene samo tri pobjede, uzrokovalo je da italijanski mediji već "smijene" Petkovića, te da uveliko razmatraju ko bi mogao da ga naslijedi na kormilu "nebesko-plavih", prenosi Blicsport.

Kao glavni, istina i trenutno jedini kandidat, spominje se Mihajlović, za koga "Gazeta delo sport" ističe da ga "navijači Lacija vole, a uprava kluba poštuje".

"Iako nije uspio da se sa Srbijom plasira na Mundijal, a u grupi je imao jaku Belgiju i Hrvatsku koja je prošla u baraž, Mihajlović je svojim radom sa mladim igračima i dobrim rezultatima u posljednje vrijeme natjerao čelnike Saveza da razmisle o nastavku saradnje. Ali, dobije li pravu ponudu iz Italije, Siniša će napuštiti reprezentaciju. Lacio mu je, uostalom, jedan od omiljenih timova, uz Zvezdu, Sampdoriju i Inter, a plus i živi u Italiji, u Rimu. Lacio za sada odbacuje mogućnost (zamjene trenera), ali Petković je umoran. A Mihajlović je spreman", piše "Gazeta delo sport".

Portal Analitika