Politika

Liberali samostalno na Cetinju

2010liberalna
G
lavni odbor Liberalne partije prihvatio je danas predlog Opštinskog odbora Cetinje o samostalnom nastupu na lokalnim izborima u tom gradu koji će biti održani 16. novembra, i usvojio odborničku listu sa kojom će liberali nastupiti u Prijestonici.

Liberali samostalno na Cetinju
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz LP, na konstitutivnoj sjednici novog saziva GO izabrano je predsjedništvo stranke, koje će brojati 17 članova.

U Predsjedništvu će, po funkciji, biti predsjednik Andrija Popović, potpredsjednici Zdravko Šoć, Dubravka Vujičić i Satka Hajdarpašić, generalni sekretar Esad Šainović i kordinator mladih liberala Amar Borančić.

Pored njih, u predsjedništvu će biti Goran Skrobanović, Vido Drašković, Marija Samarđžić, Blažo Rađenovič, Vaso Jablan, Luka Vučinić, Samedin Agović, Ragip Deljanin, Rajko Đurđić i Rade Perović.

GO je verifikovao imenovanja savjetnika predsjednika LP, a novoimenovani savjetnici su Ivana Krivokapić, Jovan Rabrenović, Aleksandar Ljumović, Mirza Krcić, Jovo Rabrenović i Vatroslav Belan.

U savjet LP imenovani su Milo Radonjić, Dimitrije Pejović, Vildan Jahić, Boris Jabučanin, Nasuf Korać i Violeta Vukosavljević.

GO je ovlastio Predsjedništvo stranke da u saradnji sa Opštinskim odborom Petnjica donese odluku o načinu izlaska na lokalne izbore u toj opštini.

Portal Analitika