Društvo

Održana manifestacija Maslinska priganica

maslinada
U
podgoričkom naselju Masline danas je održana manifestacija Maslinska priganica.

Održana manifestacija Maslinska priganica
Portal AnalitikaIzvor

-Mještanke su obezbijedile priganice koje su bile izložene za degustaciju, u toku trajanja manifestacije održane kod MZ Masline. Skup je bio zabavnog i humanitarnog karaktera, a za cilj ima promociju Maslina kao naselja. Proslogodišnju manifestaciju smo posvetili Nedjelji djeteta. Ovogodišnju posvećujemo Svjetskom danu borbe protiv siromaštva. S tim u vezi, bio je postavljen punkt Crvenog krsta, gdje su svi građani i ljudi dobre volje, mogli da daju učešće u akciji prikupljanja pomoći u vidu odjeće, obuće, hrane i dr, saopšteno je iz NVO Stare Masline.

Učesnici programa bila su djeca iz OŠ"Vladimir Nazor", sa folklorom i recitacijama, zatim djeca iz JPU Đina Vrbica" vaspitna jedinica "Zvončić", koja su pored recitala imala i instaliranu likovnu radionicu, u kojoj su učestvovala i djeca posjetioci manifestacije.

- U toku manifestacije zasadili smo stabla masline u dvoristu Mjesne zajednice Masline. U tome su nam svoju nesebičnu pomoć pružili gosti i prije svega prijatelji izviđacki odred "Stara Varoš" na čelu sa starješinom odreda Vesnom Vešović. Za muzički dio programa bili su zaduženi Ilija Gojović i Mićo Popović. Kao specijalni gosti iz Makedonije, gostovao je mađionicar Mr. Gogo. Posebno nas je obradovala posjeta prijatelja nase manifestacije, istaknutog predstavnika DR Kongo za Balkan,Denisa Tshilumba Buzangu. Svojom posjetom je izrazio i svoje prijateljstvo prema našoj drzavi kao i spremnost na saradnju u cilju jačanja prijateljskih odnosa, zaključuje se u saopštenju NVO Stare Masline.

 

 

 

Portal Analitika