Društvo

Rasvijetljene dvije teške krađe u Beranama

hapsenje
S
lužbenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Berane su rasvijetlili dva imovinska delikta i 16. oktobra 2013. godine, podnijeli izvještaje protiv D.Đ. (34) iz Berana i protiv N.D. (26) iz Bijelog Polja, zbog osnovane sumnje, da su počinili po jedno krivično djelo teška krađa, saopšteno je iz Uprave policije.

Rasvijetljene dvije teške krađe u Beranama
Portal AnalitikaIzvor

D.Đ. se sumnjiči, da je, 15. oktobra 2013. godine u večernjim satima, upotrebom fizičke snage nasilno otvorio klizna-ulazna vrata prodajnog objekta „Albona“ – lociranog u ulici M. Jovančevića u Beranama, odakle je otuđio izvjesnu količinu artikala. D.Đ. je, kako se sumnja, prilikom izlaska iz objekta, polomio ulazna vrata i udaljio se sa lica mjesta.

Policijski službenici su izvršili uviđaj i o događaju obavijestili Osnovno državno tužilaštvo u Beranama.

N.D. je, kako se sumnja, 10. oktobra 2013. godine u večernjim satima, po dolasku do crkve „Sveti Kozma i Damjan“ u mjestu Bioča – Berane, iskoristio okolnost dok su vrata crkve bila otključana i ušao u unutrašnjost crkve. Nakon toga, N.D. je, sumnja se, iz unutrašnjosti crkve otuđio drveni sto sa novcem i udaljio se sa lica mjesta. N.D. je, potom, kako se sumnja, kamenom polomio bravicu na fioci stola i otuđio novac koji se nalazio u fioci.

Policijski službenici su, odmah po saznanju za događaj, izašli na lice mjesta izvršili uviđaj i o događaju obavijestili Osnovno državno tužilaštvo u Beranama.

Prilikom vršenja uviđaja policijski službenici su pronašli lične stvari N.D. – upaljač i kačket koje je, sumnja se, prilikom izvršenja krivičnog djela za koje se sumnjiči, zaboravio na licu mjesta.

 

Portal Analitika