Politika

Pozitivna predala listu za izbore u Petnjici

1810pozitivna-logo
P
ozitivna Crna Gora predala je danas izbornu listu za predstojeće lokalne izbore u Petnjici. Naziv liste je "Pozitivna Crna Gora- Srcem za Petnjicu". Nosilac liste je Nihad Kršić. On je kazao da "Pozitivna Crna Gora ima ljude koji će znanjem i srcem Petnjicu pretvoriti u opštinu gdje se dolazi, ostaje, radi i živi dobro".
Pozitivna predala listu za izbore u Petnjici
Portal AnalitikaIzvor


Kako se navodi u saopštenju Pozitivne, Kršić je kazao da vjeruje da će Petnjičani iskoristi veliku šansu koju su dobili vraćanjem opštine i glasati za odgovornu vlast koja će otvarati nova radna mjesta i razvijati Petnjicu, kako bi se zaustavilo iseljavanje, prije svega mladih i obrazovanih ljudi.



"Petnjica će sa Pozitivnom Crnom Gorom biti svijetli primjer kako se od nerazvijene opštine prvo dobija opština u razvoju, a nakon određenog perioda i bogata opština, jer Petnjica ima resurse i ljude, i mi ćemo to iskoristiti na pravi način. Naša je misija da svima koji znaju, umiju i žele da pomognu razvoju Petnjice damo šansu, jer Petnjičani zaslužuju kvalitetniji i prosperitetniji život".



Kršić je istakao da imaju jasan program za razvoj poljoprivrede, šumarstva i drvoprerade, ekologije, energetike i turizma, svih onih oblasti koje je vlast zapostavila, a koje je, kako je kazao, uz vrijedan i marljiv rad moguće pokrenuti.



On je pozvao Petnjičane da daju glas "novim ljudima koji će raditi srcem i znanjem za svoj kraj", kaže se u saopštenju Pozitivne.


Portal Analitika