Novi proizvodi

“Windows 8.1” od danas u prodaji

1810windows8ok
K
ompanija Majkrosoft je danas objavila globalnu dostupnost nove verzije svog operativnog sistema  “Windows 8.1”, koji pruža jedinstveno korisničko iskustvo, bilo da ga koristite na poslu, kod kuće ili u pokretu.

“Windows 8.1” od danas u prodaji
Portal AnalitikaIzvor

-Počevši od danas, korisnici sa Windows 8 uređajima u preko 230 zemalja na 37 govornih područja moći će besplatno da preuzmu ažuriranu verziju sa Windows Store lokacije. Windows 8.1 će takođe biti dostupan na potpuno novim uređajima kada se pojave u maloprodaji- saopšteno je Portalu Analitika iz crnogorskog ogranka Majkrosofta.

„Zahvaljujući operativnom sistemu Windows 8, započeli smo eru prenosivih i uređaja osetljivih na dodir koji su uvijek povezani na mrežu,“ izjavio je Oliver Obradović, direktor  kompanije Majkrosoft u Crnoj Gori. „Windows 8.1 je nastavio ovu viziju objedinivši sve ono što obično radimo kod kuće, na poslu i u pokretu. Na taj način, Windows isporučuje potpuno personalizovano korisničko iskustvo, čineći vaš uređaj produžetkom vas samih, tako što vam pruža mogućnost da to iskustvo postane još intimnije, izražajnije i povezanije sa vama u svakom trenutku.“

Windows 8.1 nastao je od originalne vizije Windows operativnog sistema koji korisnicima omogućava personalizovano korisničko iskustvo, ujedno podvlačeći kontinuiranu posvećenost kompanije brzom i ažurnom razvoju svojih proizvoda.

 

Portal Analitika