Zabava

“Kalisi” boluje od teške bolesti

1710kalisi
I
ako je bez problema snimala scene za narednu sezonu serije “Igra prijestola“ (Game of Thrones), Emiliju Klark (26) tek sada čeka najteža životna bitka.

“Kalisi” boluje od teške bolesti
Portal AnalitikaIzvor

Glumici, koja u seriji igra hrabru Kalisi, proljetos je dijagnostikovana aneurizma mozga.

Iako taj otok na krvnom sudu svakog trenutka može da pukne i dovede do moždanog udara, Emilija nije željela da odustane od snimanja.

Pred kolegama iz serije pravila se da je sve u redu, jer nije htjela da ih brine svojim zdravstvenim problemima. U početku je skrivala tešku bolest, ali kada su glavobolje postale učestale, ipak im je rekla istinu.

- Kada smo saznali da je završila u bolnici, užasno smo se uplašili. Ona je tako mlada i niko od nas nije očekivao da boluje od tako ozbiljne bolesti. Imala je tempiranu bombu u mozgu i to je strašno - rekle su njene kolege. Klark još nije javno progovorila o bolesti, ali kolege tvrde da se sad osjeća dobro.

- Hvala Bogu, nije došlo do pucanja i ljekari su joj rekli da većina aneurizmi mozga nikad ne pukne i ne stvara velike probleme. Sad kada se počela liječiti nadamo se da do pucanja neće ni doći. Stvarno je imala sreće - rekao je Ijan Glen, njen kolega iz serije.

 

Portal Analitika