TV / Film

Redford na snimanju filma umalo izgubio sluh

1710robert
A
merički glumac Robert Redford izgubio je 60 odsto sluha na jedno uvo zbog infekcije koju je zadobio tokom snimanja svog najnovijeg filma, prenose svjetski tabloidi.

Redford na snimanju filma umalo izgubio sluh
Portal AnalitikaIzvor

U filmu "All Is Lost" slavni glumac igra usamljenog moreplovca koji pokušava da preživi na Indijskom okeanu u oštećenom brodu bez radio veze i navigacione opreme.

Sam naslov filma (u prevodu "Sve je izgubljeno") kao da je najavljivao što će se dogoditi, kazao je Redford u dugom intervjuu koji je dao "Njujork tajmsu".

On je ispričao da je film djelimično snimljen u ogromnim bazenima, koje je u Meksiku svojevremeno sagradio Džejms Kameron za potrebe "Titanika".

Bilo je predviđeno da dubleri zamjenjuju holivudsku zvijezdu u pojedinim scenama. "Ali, tokom snimanja, moj ego je proradio i tražio sam da sve sam odigram", kazao je Redford.

"Bio sam ubijeđen da će biti bolje za film ako tako postupim", objasnio je on. "Napravili su haos oko mene, bilo je talasa, vjetra, a jedan član ekipe me je neprestano zasipao vodom iz igromnog crijeva. Zadobio sam jaku infekciju zbog koje sam izgubio 60 odsto sluha u lijevom uhu", ispričao je Redford.

B92

Portal Analitika