Društvo

Pozitivna: Socijalna politika stub svake ozbiljne gradske vlasti

1710Donacija-Cetinje
S
ocijalna politika je stub svake ozbiljne politike i gradske vlasti saopštio je danas predsjednik Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore Dragan Ćiro Cvetković prilikom uručenja donacije hiruškom odjeljenju bolnice "Danilo I" na Cetinju.

Pozitivna: Socijalna politika stub svake ozbiljne gradske vlasti
Portal AnalitikaIzvor

Pozitivna je uručila HTZ opremu hiruškom odjeljenju bolnice "Danio I" na Cetinju.

On je dodao i to da Pozitivna Crna Gora nudi jasan program za podršku penzionerima,trudnicama, porodiljama, mladima i nezaposlenima, licima sa smanjenom pokretljivošću i socijalno osjetljivim grupama.

"Očigledno je da crnogorskom društvu treba više solidarnosti i socijalne pravde. Institucija pomoći čovjeka čovjeku, fondacije i zadužbine su,nažalost, izgubljene ili zaboravljene kategorije" naglasio je on.

Prema njegovim riječima ovom skromnom donacijom Pozitivna podsjeća tranzicione „dobitnike“ da je socijalni patriotizam značajan segment stvaranja jake i stabilne države,a da opremljene bolnice i domovi zdravlja trebaju svima bez obzira na partijsku pripadnost.

Donaciju su uručili potpredsjednica Azra Jasavić, predsjednik i član OO Pozitivne Cetinje Dragan Ćiro Cvetković i dr Mihailo Babović.

 

Portal Analitika