Politika

SNP: Jonica i Đurišić u Makedoniji

1610-SNP
O
bavještavamo vas da će Snežana Jonica, poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) u Skupštini Crne Gore i Radmila Đurišić, šefica kabineta i savjetnica za međunarodne odnose Predsjednika SNP CG, boraviti u Makedoniji-Struga, od 17. do 20. oktobra na projektu IFTF, koji je podržan od strane State Departmenta i Regionalnoj konferenciji: Investiraj za budućnost.

SNP: Jonica i Đurišić u Makedoniji
Portal AnalitikaIzvor

- Projekat predviđa podršku procesu obrazovanja i učenja; podršku umrežavanju i unapređenju žena i ženskog preduzetništva. Konferencija će okupiti predstavnice političkog i javnog života, civilnog sektora, biznisa, preduzetništva i drugih različitih društvenih oblasti, iz  zemalja Jugoistočne i Istočne Evrope, navode iz SNP-a.

Pomenuti projekat IFTF počeo je sa serijom od tri velike konferencije koje su održane u Istanbulu, Zagrebu i Varšavi. Ova konferencija je nastavak umrežavanja uspješnih žena različitih profilacija iz Albanije, Jermenije, Azerbejdžana, Gruzije, Bjelorusije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Kipra, Grčke, Moldavije, Poljske, Slovenije, Ukrajine, Turske.

- Talentovane žene regiona imaće priliku da podijele iskustva, sposobnosti i talente koje posjeduju i koriste u svakodnevnom radu sa ostalim učesnicama, i na taj način prošire svoja praktična znanja i vještine u poljima svojih djelatnosti i zanimanja, stoji u saopštenju.

Portal Analitika