Zabava

Džon Bon Džovi do oltara ispratio obožavateljku

1510-bon-jovi
B
ranki Delić
se ispunio životni san. Do oltara ju je ispratio muzičar Džon Bon Džovi, njen uzor, čovjek u kojeg je od djetinjstva bila zaljubljena i o kojem je maštala. Naravno, Branka se nije udala za njega. Bon Džovi joj je samo ispunio želju da je odvede do oltara i preda u ruke njenom izabraniku Gonzalu Kladeriju, prenosi Portal Klix.ba.

Džon Bon Džovi do oltara ispratio obožavateljku
Portal AnalitikaIzvor

Branka Delić, koja živi u Australiji, je veliki fan sjajnog Bon Džovija. Kad je bila tinejdžerka maštala je da je on odvode do oltara i na neki način san joj se ispunio. Nakon što je na Fejsbuku pokrenula stranicu „Bon Jovi, Walk Me Down the Aisle?“ pjevač je saznao za nju i odlučio da joj ispuni san.

Branka i njen izabranik vjenčali su se u Las Vegasu, u istoj kapeli gdje se i Bon Džovi vjenčao sa svojom suprugom Doroteom Harli.

Kako je ispričala za američke medije, Branka do posljednjeg trenutka nije znala hoće li je Bon Džovi ispratiti do oltara, a kada je pozvao i rekao da će to da učini - niko nije bio srećniji od nje.

Istakla je da je Bon Džovi uistinu divna osoba koja posve ležerno priča o svojoj porodici, a mladencima je prepričavao i detalje sa svog vjenčanja 1989. godine.

Izvor: klix.ba

Portal Analitika