Fudbal

Mlada reprezentacija izgubila od Njemačke

okmladi
M
lada reprezentacija Crne Gore izgubila je večeras u Visbadenu od prvog favorita grupe Njemačke sa 2:0. Naša mlada reprezentacija je pružila veoma dobar otpor favorizovanim Njemcima, propustivši najmanje četiri stopostotne šanse ali naši napadači prije svega Mugoša i Đorđević nijesu imali sreće u odličnim situacijama.

Mlada reprezentacija izgubila od Njemačke
Portal AnalitikaIzvor

"Panceri", su bolje počeli meč i u 25. minutu su poveli golom Filipa Hofmana nakon kornera, a u 92. je konačan rezultat postavio kapiten Kevin Foland sedmim pogotkom u dresu nacionalnog tima.

Crnoj Gori je ovo prvi poraz poslije dva trijumfa (protiv Farskih Ostrva i Rumunije), dok je Njemačka upisala treću pobjedu.

Naša mlada reprezentacija nije imala sreće u ovom meču a najzaslužniji što je domaćin slavio pred svojim navijačima bio je fenomenalni golman Mark-Andre Ter Štegen koji je odličnim intervencijama spriječio Stefana Mugošu da se upiše u listu strijelaca u 32. i 81, odlično je intervenisao i u 38. minutu kada je u šansi bio Luka Đorđević.

Ter Štegen je efektno intervenisao i nakon šuta Đorđevića u 83, a zaustavio je i šut Branislava Jankovića sa ivice peterca dva minuta kasnije.

U drugom meču te grupe Rumunija i Republika Irska igrali su 0:0. Selekcija Farskih Ostrva slobodna je u trećem kolu. Naredni protivnik Crne Gore je Njemačka i to će biti prilika za puni revanš.

Njemačka: Ter-Štegen, Ridiger, Platenhart, Ginter, Mustafi, Gajs, Šulc (Bitenkur), Čan, Junes, Voland, Hofman.

Crna Gora: Petković, Gojačanin, Stijepović (Radunović), Bakrač, Alić, Janković, Vukčević (Boljević), Kosović (Jovović), Bakić, Mugoša, Đorđević.

 

 

Portal Analitika